Richard Diphoorn

"“Eating your own dog food”. Wat ik ook adviseer, ontwerp of implementeer, ik sta er achter."

Functie:
IT Specialist
Werkt bij Platani sinds:
2015

M'n koffie?

"Op zijn zuid-italiaans; Espressino!"

Ik ben een Microsoft man in hart en nieren, en ik heb in het bijzonder een voorliefde voor PowerShell. Platani biedt mij de mogelijkheid om een echte expert te zijn in de producten waarin ik mijn ei kwijt kan. Denk hierbij aan Azure, Windows Azure Pack, Hyper-V, Office 365, System Center en Windows Server.

De rode draad in dit alles is automation, wat ik graag voor elkaar wil krijgen met PowerShell. Het puzzelen en bedenken van oplossingen is iets waar ik me volledig in kan vastbijten. Zien dat een oplossing werkt en dat de klant blij hiervan wordt, is voor mij het belangrijkste doel.

Sinds september 2015 ben ik werkzaam bij Platani als IT Specialist. Een goede vriend van mij had mij geattendeerd op de vacature IT Consultant Noord-Oost Nederland bij Platani. Op dat moment kon ik me er geen concrete voorstelling van maken van wat deze functie zou inhouden, maar ik was wel benieuwd. Ik heb daarom via LinkedIN contact gezocht met Platani, waarna het balletje is gaan rollen.

Platani spreekt me erg aan door de informele sfeer en het hoge kennis niveau, en dat gevoel werd versterkt door de gesprekken die gevoerd zijn tijdens het sollicitatieproces. En daarbij begrijpt Platani goed dat de balans tussen werk en privé gezond moet blijven en biedt Platani voldoende gelegenheid om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen.

Alle collega's