René Vrijenhoek

"De diversiteit aan opdrachten en specialismen waarbij je zelf veel ruimte krijgt om een keuze te maken. Dit maakt werken bij Platani voor mij heel interessant."

Functie:
Senior IT Consultant
Werkt bij Platani sinds:
2007

M'n koffie?

"Zwart / triple espresso"

In het voorjaar van 2007 kwam ik toevallig op de website van Platani terecht. Een hoogwaardig ICT consultancy bedrijf in Breda, mijn woonplaats, dat leek me wel wat. Na mijn CV verstuurd te hebben was er binnen 10 minuten een afspraak gemaakt en had ik binnen drie dagen een aanbieding. Hier ben ik op ingegaan en sindsdien werk ik met veel plezier bij Platani.

Platani geeft me de ruimte om technologische ideeën op mijn professionele werkomgeving verder uit te breiden en deze kennis mee te nemen in de adviezen naar de opdrachtgevers toe. Het is vooral de diversiteit aan opdrachten en werkzaamheden binnen het vakgebied die Platani kan bieden. Van pre-sales tot uitvoering en van teamleider tot projectmanagement en dat op verschillende technologische vlakken en specialismen. Dit maakt voor mij het werken bij Platani uitdagend en variërend.  

Alle collega's