Platani als uw Microsoft Cloud Solution Provider

15 maart 2017 om 16:30

Platani als uw Microsoft Cloud Solution Provider

Platani is sinds 2016 toegetreden tot het Microsoft Cloud Solutions Provider (CSP) programma. Dit programma is bedoeld om klanten, via het partnerkanaal van Microsoft, beter te bedienen op het gebied van de diverse online diensten van Microsoft. Hierbij kunt u denken aan Office365, Azure, Enterprise Mobility Suite (EMS), Intune, CRM Online en nog veel meer. Het grote voordeel van dit programma is dat klanten, via een eigen IT-partner, tegen maandelijkse kosten online services kunnen afnemen. Het zogenaamde pay-per-use model.

Meerwaarde bieden

De echte meerwaarde van Platani als Cloud Solution Provider zit hem echter niet in het aanbieden van schaalbaarheid en maandelijkse facturen. De meerwaarde van Platani zit hem in onze expertise in de verschillende Cloud services van Microsoft.

Want uw besluit om gebruik te gaan maken van online diensten komt niet alleen voort uit kostenoverwegingen, maar ook uit het toevoegen van functionaliteit op het gebied van samenwerken en communiceren. Waardoor uw business efficiënter en effectiever kan opereren en dat de productiviteit en gebruikerstevredenheid van uw medewerkers toeneemt. Maar welke services heeft u dan nodig? En hoe zorgt u dat uw medewerkers de nieuwe functionaliteit ook daadwerkelijk optimaal gebruiken? En hiervan ook de meerwaarde zien?

Platani zorgt naast het leveren, bouwen en implementeren van online services ook voor de adoptie van nieuwe functionaliteiten. Dit doen we door gebruikers te betrekken bij de implementatie, door trainingen te geven, maar ook door naar uw bedrijfsprocessen te kijken en daar de allerbeste tools voor in te zetten om die processen optimaal te ondersteunen.

De voordelen van Platani als CSP op een rijtje

  • Betalen van online services per gebruiker per maand
  • Maandelijks gebruikers op- en af kunnen schalen
  • 1 factuur voor abonnementen en online services
  • Professionele helpdesk, 1 aanspreekpunt
  • Expertise in online services
  • Ontwerp, bouw en migratie, door professionele experts
  • Adoptie en gebruikerstrainingen
  • Procesoptimalisatie door inzetten juiste tools en functionaliteit

Eerst zien, dan geloven?

We kunnen ons voorstellen dat u eerst eens wilt gaan bekijken wat deze online services voor u kunnen betekenen. Platani biedt voor haar klanten en relaties kosteloos een Customer Immersion Experience (CIE) sessie aan. In een halve dag krijgt u dan de mogelijkheid om, op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland te Schiphol, zelf te ervaren welke online services u aanspreken. Onder leiding van ervaren Cloud consultants van Platani kunt u zelf ondervinden wat de meerwaarde kan zijn van onder andere Office365, Skype for Business en SharePoint.

Gebruikt u al online services van Microsoft en wilt u daar echt meerwaarde uit gaan halen? Of heeft u vragen over bovenstaande informatie? Neem dan gerust contact op met een Platani accountmanager.

Of wilt u Platani rechtstreeks aanwijzen als uw Cloud Solution provider voor uw Microsoft Cloud diensten? Klik dan op de volgende link om Platani te autoriseren als uw Microsoft Cloud Solution Provider.

https://portal.office.com/partner/partnersignup.aspx?type=ResellerRelationship&id=4d9b95d8-eb9b-4884-a5a7-3651174e361e&csp=1&msppid=0