Over Platani

Platani is een kennishuis, gespecialiseerd in advies en projecten op het gebied van ICT Infrastructuur.
Onze kennis is sterk gericht op Microsoft Infrastructuur oplossingen en een aantal nauw verwante oplossingen als Citrix, Quest en VMware.

Platani pand in VianenDe projecten variëren van puur technisch tot advisering bij strategische beslissingen betreffende uw ICT omgeving. Daarnaast helpen wij middels coaching (nieuwe) oplossingen te implementeren en uw beheerprocessen efficiënt in te richten.

Hierbij kijken wij niet naar een individueel product of technologie. De focus ligt juist op het creëren van een oplossing die zowel aan de technische eisen voldoet als aansluit bij de aanwezige kennis en processen van onze relaties.

Een opleiding op HBO-niveau, een flink aantal jaren werkervaring in wisselende omgevingen en een brede kijk op de (ICT) wereld maken dat u van onze consultants meer mag verwachten.

En hoe u onze kennis in wilt zetten in uw organisatie is geheel aan u. Een compleet project met een vaste prijs en opleverdatum, een concreet advies, coaching of opleiding 'on the job'; het kan zoals u het wilt.

Bedrijfscultuur

Samenwerken, kennis delen en betrokkenheid.

Door onze platte organisatiestructuur weten onze mensen elkaar snel te vinden. Binnen ons werkgebied heeft iedereen zijn eigen specialisatie, maar deze deelgebieden raken en overlappen elkaar natuurlijk vaak. Daarom hebben onze consultants veel contact met elkaar om technische zaken af te stemmen.

Kennisdeling is een vanzelfsprekendheid, zowel naar onze klanten als intern. Hierdoor kunt u beschikken over de kennis van heel Platani, ook als maar één van onze consultants bij u aan het werk is – of treft u een Platani consultant als spreker of bezoeker op evenementen als Microsoft TechEd, VMware VMWorld, Citrix Synergy, Ngi-NGN, HeliView of het Landelijk Architectuur Congres (LAC).

Onze consultants hebben hart voor hun vak, een oprechte interesse voor zowel techniek als de toepassing hiervan in organisaties. Ze zijn betrokken bij onze klanten en de projecten die we daar uitvoeren, met een grote drive om te excelleren.

Doordat we onze consultants betrekken bij werving en selectie van nieuwe collega's trekken we mensen aan die passen binnen ons team. Zowel wat betreft kennis en ervaring als persoonlijk. Bij dit wervingsproces ligt de lat hoog. Dit beperkt ons in onze groei, maar resulteert wel in een topteam.

Ondersteuning op afstand

Platani levert ondersteuning op afstand door gebruik te maken van TeamViewer. In afstemming met een Platani consultant kunnen klanten een sessie starten. Heeft u de benodigde software nog niet geinstalleerd? Platani heeft een speciale link gemaakt die u kunt gebruiken om de TeamViewerQuickSupport App direct te kunnen downloaden: https://get.teamviewer.com/plataniqs