(Junior) IT Specialist

(Junior) IT Specialist

Platani Managed Services levert diverse diensten op het gebied van support, beheer en monitoring (24/7). Opdrachtgevers bevinden zich in heel Nederland. Te denken valt aan de zorg, luchtvaartindustrie, industriële organisaties en de overheid. Allen met een diversiteit aan achtergronden op het gebied van IT infrastructuur.

Platani Managed Services is een organisatie met een professioneel en open werkklimaat en is een zusterbedrijf van Platani.

Platani is gespecialiseerd in het geven van advies en het uitvoeren van projecten op het gebied van IT (Cloud) Infrastructuur in heel Nederland. Focus op ontwerp en bouw van werkplekconcepten en integratie van cloudoplossingen. Platani is Cloud leverancier voor Microsoft (Azure / O365/ EMS).

Wat wordt jouw functie?

Als IT Specialist ben je verantwoordelijk voor het beheer en support van IT-infrastructuuroplossingen van onze klanten. Steeds meer met de focus op Cloud technologie. Je vervult een belangrijke schakel tussen de klant en Platani Managed Services. Je kunt keuzes duidelijke toelichten. Vanuit jouw rol ben je verantwoordelijk voor de technische oplossing en voor de juiste toepassing hiervan, gebaseerd op standaarden en best practices.

De volgende werkzaamheden horen tot je takenpakket:

  • Het monitoren en beheren van IT Infrastructuur bij klanten.
  • Je levert technische ondersteuning aan klanten op het gebied van o.a. Microsoft, Citrix en VMware.
  • Het op juiste wijze en in de juiste systemen documenteren en administreren van projectinformatie, documentatie en urenregistratie.
  • Het volgen van vakgerichte trainingen;
  • Troubleshooten (remote).
  • Je bent betrokken bij verbetertrajecten.

Waar voldoe jij aan om deze functie tot een succes te maken?

  • Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding en zeker 2 jaar werkervaring op het gebied van IT-infrastructuur, aangevuld met vakgerichte trainingen en actuele certificeringen (Microsoft/ Citrix/VMware).
  • Je bent altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van werkplekconcepten, mobiliteit en/of Cloud computing.
  • Je bent zelfstandig, resultaatgericht, enthousiast, gedreven, service- en klantgericht houding.
  • Je bent toe aan DE volgende stap in je carrière!

Bij interesse kan je een email sturen met een actueel profiel naar gj.boeve@platani.nl onder vv IT Specialist. Je kunt ons ook bereiken onder het telefoonnummer: 030-303 13 38. Vraag naar Gert Jan Boeve.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer

Andere vacatures bij Platani

Consultant IT Infrastructuur

In je functie van IT Consultant ben je verantwoordelijk voor ontwerp, realisatie en uitrol van IT-infrastructuuroplossingen bij onze relaties. Steeds meer met de focus op Cloud technologie. Je kan hie... Meer informatie

Junior Accountmanager Regio West & Regio Oost

Ter uitbreiding van het huidige Salesteam zijn wij op zoek naar een tweetal junior Accountmanagers. Gedreven, enthousiaste, commerciƫle persoonlijkheden. Zelfstandig, doortastend en creatief. En op d... Meer informatie

Senior IT Consultant

Als Senior IT Consultant ben je verantwoordelijk voor ontwerp, realisatie en uitrol van IT-infrastructuuroplossingen bij onze klanten. Steeds meer met de focus op Cloud technologie. Het opstellen van ... Meer informatie

Senior IT Consultant MICROSOFT AZURE / OFFICE 365

Als Senior IT Consultant op het gebied van Microsoft Azure ben je verantwoordelijk voor ontwerp, realisatie en uitrol van Cloud infrastructuuroplossingen bij onze klanten. Het opstellen van ontwerpen,... Meer informatie