Junior Accountmanager Regio West & Regio Oost

Ter uitbreiding van het huidige Salesteam zijn wij op zoek naar een tweetal junior Accountmanagers. Gedreven, enthousiaste, commerciële persoonlijkheden. Zelfstandig, doortastend en creatief. En op de hoogte van de laatste mogelijkheden op het gebied van social media. Ervaring in de IT is een pré, affiniteit een must.

Je vindt het prettig om in een team te werken, onderhoudt gemakkelijk contacten en je bent altijd op zoek naar nieuwe relaties. Telefonische acquisitie, het voeren van gesprekken, het uitwerken van offertes behoort allemaal tot je takenpakket. Het betrekken van één van onze projectleiders dan wel  consultants bij een adviesgesprek of offertetraject, vind je vanzelfsprekend. 

In je rol van Accountmanager ben je mede verantwoordelijk voor het genereren van projecten bij zowel nieuwe als bestaande relaties in de regio West of Oost Nederland. Je werkt hierbij nauw samen met de Accountmanager West/ Accountmanager Oost, Pre-Salesconsultant en de Salesmanager. Aan deze laatste zal je ook wekelijks rapporteren.

Je achtergrond:

  • Een afgeronde HBO opleiding en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een commerciële (bij vookeur IT) omgeving.
  • Daadkrachtig, zelfstandig, communicatief, resultaatgericht, creatief en besluitvaardig.
  • Ondernemersmentaliteit.  

Wat bieden wij?

Platani is gespecialiseerd in het geven van advies en het uitvoeren van projecten op het gebied van IT Infrastructuur. Bij Platani zijn 35 collega’s werkzaam, allen gericht op het leveren van service en kwaliteit. Op ons kantoor in Vianen heerst een goede sfeer, open communicatie en korte lijnen. 

Kennisontwikkeling staat voorop, we dragen zorg voor een goede werk-privébalans (parttime vanaf 32 uur is mogelijk) en omdat gezonde collega’s beter presteren, hebben wij ook een sportvergoeding.   

Een uitdagende baan, met veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid bij een dynamische IT organisatie. Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder 27 vakantiedagen, leaseauto, mobiele telefoon en notebook. 

Voor meer informatie verwijzen wij naar de website www.platani.nl. Bij interesse zien wij graag je CV, met korte toelichting, tegemoet: recruitment@platani.nl onder vv Junior Accountmanager.

Heb je vragen, kan je natuurlijk ook bellen: 030-3031338. Vraag naar Conny Roets.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature heeft geen zin!

 

  

Solliciteer

Andere vacatures bij Platani

(Junior) IT Specialist

Als IT Specialist ben je verantwoordelijk voor het beheer en support van IT-infrastructuuroplossingen van onze klanten. Steeds meer met de focus op Cloud technologie. Je vervult een belangrijke schake... Meer informatie

Consultant IT Infrastructuur

In je functie van IT Consultant ben je verantwoordelijk voor ontwerp, realisatie en uitrol van IT-infrastructuuroplossingen bij onze relaties. Steeds meer met de focus op Cloud technologie. Je kan hie... Meer informatie

Senior IT Consultant

Als Senior IT Consultant ben je verantwoordelijk voor ontwerp, realisatie en uitrol van IT-infrastructuuroplossingen bij onze klanten. Steeds meer met de focus op Cloud technologie. Het opstellen van ... Meer informatie

Senior IT Consultant MICROSOFT AZURE / OFFICE 365

Als Senior IT Consultant op het gebied van Microsoft Azure ben je verantwoordelijk voor ontwerp, realisatie en uitrol van Cloud infrastructuuroplossingen bij onze klanten. Het opstellen van ontwerpen,... Meer informatie