Daniel Buonocore

"Opgeven is geen optie"

Functie:
IT Specialist
Werkt bij Platani sinds:
2013

M'n koffie?

"Op zijn Italiaans..."

Vanuit mijn passie voor de techniek ben ik graag met de nieuwste ontwikkelingen bezig. Bij Platani heb ik de mogelijkheid om hier in de praktijk mee aan de slag te gaan. Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn bij verschillende bedrijven kan ik mij bij Platani echt als technisch consultant bewijzen. Platani ondersteunt mij met voldoende studiemogelijkheden om mijn kennis goed te kunnen onderhouden en verder uit te bouwen.

Mijn allergrootste passie ligt op het gebied van virtualisatie en storage. Samen met mijn collega's kan ik deze passie binnen onze kennisgroepen delen. Zo krijgt de klant niet alleen het beste advies, maar is dat advies ook gecheckt met meerdere mensen binnen ons team. Zo garanderen wij kwaliteit, wat er weer voor zorgt dat de klant super tevreden is.

Ook als mijn klanten problemen ervaren zorg ik in mijn troubleshooting klussen ervoor dat de IT omgeving snel weer in de lucht is. Wat mij betreft is opgeven geen optie, een storing moet en zal snel opgelost zijn.

Ik vind vooral de rust en het plezier in mijn werk hebben belangrijk. En Platani zorgt voor mij en zorgt ervoor dat ik plezier heb en mooie projecten kan doen.

Alle collega's