Consultant IT Infrastructuur

In je functie van IT Consultant ben je verantwoordelijk voor ontwerp, realisatie en uitrol van IT-infrastructuur oplossingen bij onze relaties. Steeds meer met de focus op Cloud technologie. Je kan hierbij denken aan (Hybrid) Identity Management, Disaster Recovery oplossingen en Azure Automation.

Werkzaamheden betreffen onder andere:

  •        Het zelfstandig ontwerpen van een infrastructuur (on-premises, hybride of  volledig Cloud).
  •        Het geven van workshops bij de opdrachtgever.
  •        Het vertalen van een functionele vraag naar een technische oplossing.
  •        Je bent betrokken bij pre-sales trajecten.
  •        Je draagt door kennisontwikkeling en -overdracht bij aan de ontwikkeling van nieuwe productoplossingen.
  •        Actuele kennis van diverse Microsoft en Citrix producten en Cloud infrastructuuroplossingen (Microsoft Azure , EMS, Office 365, Citrix Cloud en dergelijke).
  •        Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding en ervaring in een vergelijkbare IT functie.
  •        Je bent sterk in het analyseren van complexe technische problemen.
  •        Een zelfstandige, dynamische, flexibele, besluitvaardige en resultaatgerichte persoonlijkheid.
  •        Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent een prettige gesprekspartner en gedreven om kwaliteit te leveren!

Je achtergrond: 

Wie zijn wij & wat bieden wij?

Platani is gespecialiseerd in het geven van advies en het uitvoeren van projecten op het gebied van IT Infrastructuur. Bij Platani zijn 35 collega’s werkzaam, allen gericht op het leveren van service en kwaliteit. Op ons kantoor in Vianen heerst een goede sfeer, open communicatie en korte lijnen. 

Wij bieden een uitdagende baan, met veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid bij een dynamische IT organisatie. Kennisontwikkeling staat bij ons voorop! Daarnaast dragen we zorg voor een goede werk-privébalans (parttime vanaf 32 uur is mogelijk) en omdat wij de gezondheid van collega’s belangrijk vinden, hebben wij ook een sportvergoeding.  Arbeidsvoorwaarden omvatten onder andere 27 vakantiedagen, keuze in leaseauto, mobiele telefoon & notebook, goede pensioenvoorziening en een studiebudget.   

Voor meer informatie verwijzen wij naar de website www.platani.nl. Bij interesse zien wij graag je CV, met korte toelichting, tegemoet: recruitment@platani.nl onder vv IT Consultant.

Heb je vragen, kan je natuurlijk ook bellen: 030-3031338. Vraag naar Conny Roets.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

 

  

Solliciteer

Andere vacatures bij Platani

(Junior) IT Specialist

Als IT Specialist ben je verantwoordelijk voor het beheer en support van IT-infrastructuuroplossingen van onze klanten. Steeds meer met de focus op Cloud technologie. Je vervult een belangrijke schake... Meer informatie

Junior Accountmanager Regio West & Regio Oost

Ter uitbreiding van het huidige Salesteam zijn wij op zoek naar een tweetal junior Accountmanagers. Gedreven, enthousiaste, commerciƫle persoonlijkheden. Zelfstandig, doortastend en creatief. En op d... Meer informatie

Senior IT Consultant

Als Senior IT Consultant ben je verantwoordelijk voor ontwerp, realisatie en uitrol van IT-infrastructuuroplossingen bij onze klanten. Steeds meer met de focus op Cloud technologie. Het opstellen van ... Meer informatie

Senior IT Consultant MICROSOFT AZURE / OFFICE 365

Als Senior IT Consultant op het gebied van Microsoft Azure ben je verantwoordelijk voor ontwerp, realisatie en uitrol van Cloud infrastructuuroplossingen bij onze klanten. Het opstellen van ontwerpen,... Meer informatie