Cloud en Identity Management

Cloud en Identity Management is de focusgroep waar het allemaal draait om de nieuwste inzichten rondom Cloud Computing en veilige toegang daartoe. Hybride, publieke of private Cloud Infrastructuren, Platani heeft de uitgebreide kennis, kunde en ervaring om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Binnen de focusgroep Cloud en Identity Management draait het om de veilige ontsluiting van Cloud Infrastructuren, als aanvulling en/of vervanging van uw bestaande on-premises omgeving. Wij hebben ruime ervaring met het opzetten van Cloud Infrastructuren als het gaat om Hybrid Cloud, Publieke Cloud en/of Private Cloud.

Een veilige koppeling naar uw Cloud Infrastructuur is daarbij natuurlijk onmisbaar. Federatie services, single sign-on en een intelligente koppeling tussen uw on-premises Active Directory en de Directory Services binnen Azure zijn voor de specialisten binnen deze kennisgroep dagelijks werk.

Binnen de focusgroep Cloud en Identity Management vindt u de volgende kennis en expertise:

  • Microsoft Azure
  • Microsoft Intune
  • Office365
  • Microsoft Exchange
  • Microsoft Forefront IDM
  • Microsoft Lync
  • Microsoft Skype Business

Meer expertises

Architectuur en Projectleiding

De focusgroep Architectuur en Projectleiding vormt de verbindende factor tussen de techniek en de daadwerkelijke projecten. Binnen deze focusgroep worden uw wensen en eisen omgezet in een concreet ontwerp, de uitvoering van uw project wordt daarbij uitstekend begeleid door onze ervaren projectleiders.

Infrastructure en Storage

Infrastructure en Storage zijn niet meer weg te denken. Zij bepalen in grote mate de ontwikkelingen van moderne ICT infrastructuren bij organisaties.

Werkplek Concepten en Application Delivery

Werkplek Concepten en Application Delivery vormen een belangrijke spil in ons werk. Het flexibel aanbieden van applicaties, op elke tijd, apparaat en plaats vormt immers de kern van elke moderne IT afdeling. En laten wij daar nu specialist in zijn!