Testimonials

“We zijn trots op wat we doen. We vergeten soms alleen om het te vertellen. Omdat kwaliteit voor ons heel gewoon is geworden. We laten daarom graag anderen aan het woord om iets over onze projecten te vertellen. Klanten van ons die net zo trots zijn op het project als wij, omdat we het samen hebben gedaan”

Avans Hogeschool: Platani heeft ons uitstekend geholpen

Platani heeft ons uitstekend geholpen een stabiele, integraal te beheren backoffice omgeving t.b.v. VDI en RDS te ontwerpen en realiseren.

Damen Shipyards: De voorbereiding heeft goed gewerkt

De combinatie van SharePoint Server 2010 en Office 2010 stelt onze teamleden in staat om tegelijkertijd en op verschillende locaties aan hetzelfde document te werken

Koninklijke Visio: Platani heeft ons geholpen de juiste keuzes te maken

“De positief kritische houding van Platani heeft ons geholpen de juiste keuzes te maken en zo de optimale desktop aan onze gebruikers aan te bieden. Platani heeft ons veilig door dit altijd weer lastige proces heen geleid.”

Mammoet: Platani is erg creatief in het faciliteren van strategie sessies

"Mammoet werkt samen met Platani op het gebied van ICT strategie vorming en formulering. Platani is erg creatief in het faciliteren van strategie sessies" "

Medlon: Platani was een klankbord

We hebben voor Platani gekozen omdat ze in het verleden goede diensten hebben bewezen bij Ziekenhuisgroep Twente (ZGT). Platani hield ons en de Cloud-aanbieder scherp. Platani kon namens ons de goede vragen stellen aan de Cloud aanbieder

NBTC: ICT in de Cloud voor een moderne organisatie

Door de “cloud” merken wij dat het principe van “any place, anytime an anywhere” beschikbaar en bereikbaar zijn, daadwerkelijk is gerealiseerd.