Expertises

Architectuur en Projectleiding

De focusgroep Architectuur en Projectleiding vormt de verbindende factor tussen de techniek en de daadwerkelijke projecten. Binnen deze focusgroep worden uw wensen en eisen omgezet in een concreet ontwerp, de uitvoering van uw project wordt daarbij uitstekend begeleid door onze ervaren projectleiders.

Cloud en Identity Management

Cloud en Identity Management is de focusgroep waar het allemaal draait om de nieuwste inzichten rondom Cloud Computing en veilige toegang daartoe. Hybride, publieke of private Cloud Infrastructuren, Platani heeft de uitgebreide kennis, kunde en ervaring om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Infrastructure en Storage

Infrastructure en Storage zijn niet meer weg te denken. Zij bepalen in grote mate de ontwikkelingen van moderne ICT infrastructuren bij organisaties.

Werkplek Concepten en Application Delivery

Werkplek Concepten en Application Delivery vormen een belangrijke spil in ons werk. Het flexibel aanbieden van applicaties, op elke tijd, apparaat en plaats vormt immers de kern van elke moderne IT afdeling. En laten wij daar nu specialist in zijn!